söndag 4 december 2011

Å ena sidan tycker jag

att det är rätt kul att skriva här ibland. Å andra sidan tycker jag inte det är så kul. Kul och kul. Trevligt, givande, intressant eller vad det nu är. Jag vet faktiskt inte vad jag tycker och har ingen vettig förklaring till att jag hållit mig från bloggvärlden. Ingen lust men heller inte olust. Det var väl egentligen vad jag ville uttrycka.

Vid närmare eftertanke har det ju faktiskt hänt en hel del jag kunnat skriva om, stort som smått, men jag gör det inte. Kanske är det för att jag tycker det är knöligt med fotograferande och bildöverföring? Jag kanske borde stängt saloondörrarna om mig även denna vinter? Kanske starta på nytt med en bildlös blogg?
Jag får ta mig en funderare. Kanske går det upp ett ljus i vintermörkret.

Nu vill jag ha snö, massor med snö, alternativt sträng kyla. Åtminstone i Sälen,  där vi ska fira julen med barn och barnbarn.Vårt fina luciatåg som hängt med under nästan ett decennium har fått ny plats i år. I köksfönstret ovanför diskbänken står den pålitliga skaran och sprider ljus över köksbestyren.

6 kommentarer:

 1. Kul att "se" dig här....vi ses "live" snart....ska bli trevligt.

  SvaraRadera
 2. Det var roligt att höra av dig i vilket fall som helst, med eller utan bilder. Bloggeriet kommer nog alltid att gå i vågor och ibland ligga nere helt. Jag känner det själv och har sett det med andra bloggare.

  SvaraRadera
 3. Hej!!!! Tittar in till dig och ser hur du har det så här i adventstider!!! Så fint luciatåg du har i fönstret!!!!! ha en fortsatt trevlig vecka!!!EvaMarie

  SvaraRadera
 4. Visst är det så - lusten att skriva liksom att göra andra ting går i vågor.
  Bloggvärlden får ju inte ta över det verkliga livet heller. Fast å andra sidan - det är ju i verkligheten man skaffar sig stoff till bloggandet....
  Hur som helst - kul att du är "i farten" igen!
  ;.)

  SvaraRadera
 5. Åsagåsapigan, jo nu drar det ihop sig. Ska bli kul!

  Jag tror du har rätt Cici, det kommer nog att gå i vågor. Jag är ju i mångt och mycket en känslomänniska och blir ganska påverkad av omkringliggande faktorer. Blir glad över att bli välkomnad så i alla fall.

  EvaMarie. Lite adventsfirande har vi allt även om vi ska åka bort över julen. Kanske mindre stök än vanligt. En fin vecka till dig också!

  Beppan, tack för dom orden. Nej det är rätt att bloggandet inte får ta över men ibland blir det ett motstånd att skriva om det gått för lång tid. Tycker jag i alla fall.

  SvaraRadera
 6. Utbrister: åååååååååå vilken vacker prydnad. Älskar dess som påminner om förr i tiden. jag har svårt att ta till mig allt det nya med konstiga former och färger. Är det då man börjar bli gammal? Nej det tror jag inte. Det handlar nog mer om det rustika i pyntet. Det var kul att läsa dina inlägg igne men jag kan förstå din känsla. En blogg är ju till för att man själv ska njuta av den i första hand. Om jag inte kände så skulle jag ha svårt att hålla igång
  Kram på dig

  SvaraRadera