fredag 2 mars 2012

Inte så många timmar, nåja ett dygn...

i hemmets vrå innan vi ger oss av. Det mesta är packat och förberett och i morgon ska det sista ner i väskorna. Nu ska jag bara skicka iväg ett par mail,  läsa litet bland mina bloggvänner och åka iväg till civilisationens butiker och försöka förmå någon att gräva fram ett par myggljus. Önska mig framgång, själv tvivlar jag på den.
Kom nämligen på att på sista resmålet bor vi i en bungalow alldeles vid stranden och el är bristvara så ett myggljus på kvällskvisten kan både vara upplysande och avskräckande.Jag lämnar er här med en bild på Gräddtjuven, som för övrigt ska till sin reservmatte och sina hundkompisar Ida och Wilma i morgon. Det vita skägget skaffade han sig i söndags då han hittade rester på altanen i form av en skål med vispad grädde som fick stå där pga platsbrist i kylskåpet. Jag hade noga täckt över den men en hundnos vädrar sig ju till läckerheter. Det var kanske inte så mycket han fick i sig men desto mer hamnade i skägget. Han blev mäkta vred när han brutalt blev avbruten då tilltaget avslöjades. Vi förväntade oss en orolig natt men han sov gott med vispgrädde i magen, kanske något att ta efter?

Så mina vänner, en bra början på våren och på återhörande. Nej, jag tar inte!!!!!!datorn med.

14 kommentarer:

 1. Myggljus och myggspiraler har de gott om där borta i landet dit du far - vana att mota de små illbattingarna. Du behöver inte jaga sådant här hemma!

  Och dator finns det också - där det går att uppdatera blogg m m... :-)

  Ha det så gott! Själv åker jag till Röst idag - yttersta spetsen på Lofoten. Ska bli spännande det också. Torskfisket har högsäsong just nu. Lär kunna vara hundratals fiskebåtar igång...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, jag vet att det finns doningar där borta. Myggmedel med komponenter som får EU-gänget att sätta i halsen men vi har separerat ö-vistelsens behov från den övriga packningen och det hade varit skönt att ha allt på plats. Du får säkerligen en upplevelse av stora mått på Lofoten!

   Radera
 2. Jag ser framför mig hur det skulle vara om det var jag och gubben som skulle iväg på en sån där resa. Möjligen att vi började packa två-tre dagar före resan. Ni verkar väldigt organiserade jämför med i alla fall min gubbe.

  Ha det så bra där borta i värmen och solen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Cici, jo det är nog så att det finns ett mått av organisation och struktur hos ........Hade det inte varit så hade vi nog haft ett annat läge.

   Radera
 3. Ha det så underbart och njut ordentligt. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lovar att göra mitt bästa. Njuta är faktiskt en av mina bästa grenar.

   Radera
 4. Avis avis avis.......nåja vi ska ju till Ullared den 17.......när kommer ni hem?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kommer snart hem, få se var det maj eller. Glöm ej plastpåsarna till mig.

   Radera
 5. Tack för den snälla kommentaren.
  Vill samtidigt önska dig en trevlig resa och var rädd om dig.
  Ska bli kul att få höra och se om era upplevelser, när ni kommer hem igen.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för det. Vi har extra minnen och batterier till båda kamerorna så jag hoppas på bra bilder.
   Vårkram till dig!

   Radera
 6. Har satt in SMS kortet av er på min blogg.........

  SvaraRadera
 7. Åh hann inte skriva förrens jag förstår att ni redan är på väg!!! Ha en helt underbar resa!!!!!! Så hörs vi när ni kommer hem!! Stor kram /EvaMarie

  SvaraRadera
 8. jag hann aldrig säga trevlig resa så jag får önska er välkomna hem istället. Så klokt att lämna datorn hemma. Det skulle även jag göra
  Kram

  SvaraRadera