onsdag 20 april 2011

Påsk


Nej, inte ska jag kackla, inte ska jag lägga ägg, inte ska jag heller fjädra mig. Nej, jag ska inte fira så mycket. Påsk alltså. Jag ska bara simma lugnt. Ligga på soffan, läsa några böcker och läka våren som satt sig i axlar och händer efter räfsningen. Gammalt gräs och löv, kottar och grus, ja allt som inte hör hemma på en gräsmatta har jag slitit med. Nästan klart i alla fall. Det ska eventuellt bli värmerekord så jag ser fram emot lite sol på mitt bleka nylle.

Några dagar med barnbarnen har gett energi. Alfapet och marsipangodistillverkning, fotboll och Tjuv och Polis. Idag på Tekniska muséet och middag på Jensens Böfhus. Det är lycka det.
I morgon ska cykeln vårfixas och däcken pumpas. O´hoj!
Glad Påsk till alla där ute!

6 kommentarer:

 1. Jobbigt med trädgård men bra motion. Det ska bli varmt och skönt i helgen. Du får ta boken med dig ut i gröngräset. En cykeltur- vad härligt. Efter min knäoperation är det besvärligt att cykla, jag saknar det. Men promenera kan jag - underbart efter ha haltat omkring i två år.
  Ha en härlig och fin påsk.
  Kram Viola

  SvaraRadera
 2. Barnbarn och vårkrattning, både kropp och själ får sitt. Då önskar jag dig en skön, avkopplande och solig påskhelg!

  SvaraRadera
 3. Viola, vilket bra tips. Naturligtvis ska jag sitta ute och läsa. Hoppas du får en fin Påsk. Du har i alla fall dukat vackert!

  SvaraRadera
 4. Ja, du Cici. Både knopp och kropp har fått sitt. Skall njuta välförtjänt vila.

  SvaraRadera
 5. När jag klickar att jag vill kommentera ditt nästa inlägg händer absolut ingenting. Jag försökte i går och jag har försökt i dag. Jag kan komma in på andra bloggar så jag misstänker att felet ligger hos dig.

  SvaraRadera
 6. Cici, det lät ju inte kul. Felet hos mig? Ska se om jag kan göra ngt. Hav förtröstan.

  SvaraRadera