måndag 29 augusti 2011

Undrar

om det är nerverna som spökar. Det var likadant förra året men då fick jag ju svart på vitt. Det var streptokocker.Nu har jag återigen, sedan i torsdags,  mystiska besvär från halsen. Av och till och jag vill inte. Nej, jag tänker inte vinna i år heller. Jag vill bara komma runt springandes. Jag vet att man kan gå, ta det lugnt och njuta av festen, men, jag Vill. Springa. Hör ni det. Ja, så var det sagt.


Jag har i alla fall gjort mitt bästa för att Olle skall stanna vid grinden. Esperitox, onödigt dyrt men oslagbart för inbillningen. Tre gånger per dag. Känner mig litet bättre, kanske, eller? Ska i alla fall inte ta ett springsteg förrän lördag, ifall jag nu står där bland det andra cirkushästarna och trampar. Zumba på onsdag ska väl gå bra tror jag.
Litet extra stel var jag i morse när jag vaknade. Hade en bestämd känsla av att jag haft sovkompis i natt. Kände efter med handen och mycket riktigt. Hurry hade valt att göra matte sällskap. Det hör till ovanligheterna. Det brukar vara Husses privilegium.
När vi skulle skaffa hund skulle han inte få sova i vår säng, inte få smaka något vid matbordet, inte skälla, inte tigga, inte, inte, inte. Vad blev det. Ja, allt annat än inte....


Nu ska vi ut och kolla svampbeståndet efter regnet. Den lurvige och jag. (Och Beppan, det blev inte stora bilder denna gången heller, jag måste träna i lugn och ro, när nu den tiden ska infinna sig i mitt pensionärsliv!)

8 kommentarer:

 1. Lycka till med tävlingen!Hoppas du hinner friskna till.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ta det nu med ro till helgen gå,lunka och ta det med ro njut av utsikten. Springer du för fort ser du ju inget och dessutom kan du snubbla. Vi ses!

  SvaraRadera
 3. Med så många pedikamenter kan inga baciller stanna kvar hos dig. Det blir säkert ett lopp nästa vecka. Som du skriver - ta dig runt - lycka till.
  Kram Viola

  SvaraRadera
 4. Det är ju den tiden på året när all världens förkylningar brakar loss, så det är inte så förvånande om du känner av någon bacillusk. Gurgla sig med saltvatten är en gammal beprövad kur.
  Lycka till!

  SvaraRadera
 5. Tack Äppelblom, jag tror jag är på G.

  SvaraRadera
 6. Åsa, jag lovar att det inte kommer att gå fort. Jag hinner både prata och njuta, hoppas jag. Visst ses vi, snart!

  SvaraRadera
 7. Tack för lyckönskningarna Viola. Ja, det var en försvarlig arsenal och någon sort har också tillkommit. Jag hoppas på det bästa.

  SvaraRadera
 8. Saltvatten Cici, gurgla? Usch och fy, för denna huskur. Salt skulle användas till det mesta, ibland fick vi även borsta tänder i salt. Saltvattensgurglandet var ju upphov till att jag inte vågade knysta om halsont. Nej, men tack nej.

  SvaraRadera