torsdag 19 maj 2011

Ont om tid

Barnbarnsbesök medger inte mycket av bloggtid. Det finns så mycket som är viktigare. Jag njuter hela dagen och när kvällen är kommen och godnattsagan läst, ja då är farmor också trött. Det blir skön och vederkvickande sömn.

 Hinner i alla fall med att göra några gymnastiska övningar för mina stela leder.

Dagens rätt: Master your body before your body masters you.

6 kommentarer:

 1. Har du 2 gympatanter såg bara en sist.Men fina e´dom. Ska till Hammarby Sjöstad i morron ,fredag, och vara barnbarnsvakt för dagiset är stängt. Åker du till Sundsvall och lämnar tillbaka ditt barnbarn i helgen.
  Vi måste ses i Sigtuna snart och ta en räka.

  SvaraRadera
 2. Åh, här har vi den sköna damen i bikini. Hur många varianter finns hon i och vem har fått till henne, denna personlighet.

  I morgon är det min tur att rå om två av barnbarnen en stund. Det värsta är att jag alltid blir så sömnig när jag läser barnböcker. I alla fall om dom är lite längre.

  SvaraRadera
 3. Åh vilken fin rörelse av damen med bikini.
  Jag har också haft mer eller mindre paus. Barnbarn vå dagar. 17-årskalas av äldsta barnbarnet i helgen och allergin som tröttar ut mig. Vill så mycket, men hinner/orkar inte allt.
  Sköt om dig och ta vara på de kära stunderna med barnbarnen.

  SvaraRadera
 4. Åsa, de gymnastiska damerna finns i flera poser och på olika platser i min familj. Nej, jag åker inte upp till Sundsvall. Sonen plockar upp kärleken på måndag när han är på hemväg från Barcelona.
  Jag saknar honom redan.

  SvaraRadera
 5. Cici, damerna finns i olika varianter och storlekar t o m. Köpte dom på en semesterresa och ångrar att jag inte köpte flera. Jovisst blir man sömnig av bokläsandet men jag tyckte nog det var värre med de egna barnen, då var ju dagarna litet mer hektiska också.

  SvaraRadera
 6. Visst är det trist Kajsastina när inte viljan och kroppen håller varandra i hand. Allergier kan knäcka vem som helst. Sköt om dig och god bättring.

  SvaraRadera