måndag 9 maj 2011

Uppåt

Idag är det uppåt igen. Dyster helg med ont och elände börjar vända. Det här kommer att bli min vecka känner jag. Har planer. Har ringt en massa samtal, fixat och donat. Ontet i foten ska förklaras och förhoppningsvis behandlas. Ska köpa nya solbrillor igen när jag är klar hos frissan. Jo, det är förbrukningsvara här. Sedan hasta hem till make och hund. Nej, inte hasta förstås. Köra lagenligt och avstressat.
Ja, sedan ska jag fundera litet över nästa vecka då jag får finbesök. Åker upp till Sundsvall på söndag och vänder med ett kärt resesällskap. Skall leasa yngsta lintotten en vecka. Jag längtar så.Vi ska golfa, bada och kanske baka. Så ska han också få umgås med sina stora idoler, kusinerna. Jag tror att han också längtar.

Sommar igen. Bitrafik i fruktträden. Ser lovande ut inför sommarens bigarråskörd i alla fall.


Första gullvivorna har också siktats. Dom gör mig så glad i sinnet.

 Nu hoppas jag ni får en riktigt bra vecka.

5 kommentarer:

 1. Hoppas att du får ordning och hjälp med det onda snarast så att du slipper tänka på det när du reser bort.
  Bin får vi klara oss utan sen jag sålde mina två samhällen, men det brukar finnas gott om andra insekter lagom tills bären och fruktträden blommar. I fjol var det dåligt om pollinerare när hjortronen blommade men jag tror på ett bättre hjortronår i år.

  SvaraRadera
 2. Jag hoppas med dig Cici på ett bra hjortronår. Dessa goda, nyttiga bär som är en del av min barndom frukostar. Hjortron med mjölk, nedsmulat ljusugnsbröd och en falukorvbit att gnaga på. Det stod man sig gott på.

  SvaraRadera
 3. Det var ingen fästing"malaria" på Dixie....han är pigg nu men äter "meducin" ännu ett tag.

  SvaraRadera
 4. Det var väl bra Åsa, men vad var det då? Hurry äter också sin medicin (i köttbulle eller leverpastej) och är också pigg men han ska fortsätta i 2 veckor till.

  SvaraRadera
 5. Ska ta bort medicinen om några veckor för att se om svansen ramlar ned ....håller den stilen uppåt så gör vi ingenting annars blir det Ulltuna för att göra en undersökning. Vi har skinka och tabletter.

  SvaraRadera