tisdag 31 maj 2011

Nytt inlägg

Jo, nu har jag fått inlägg i mina skor så att nu ska ontet hållas i schack. Känns bra så här långt och jag har tom kunnat ta en liten löprunda för att känna mig för. Det gick bra och jag känner m g mycket glad och tacksam.

Har lärt mig ett och annat av den ofrivilliga träningspausen. Det jag inte lärt av egen kraft har andra talat om för mig. Så nu vet jag. Jag är inte 25 år längre. Jag ska lyssna på min kropp. Jag ska vara noga när jag väljer skor. Ja, det sistnämnda har jag redan tagit tag i. Har idag gallrat ut skor jag aldrig, ALDRIG mer kommer att använda. Nu ska dom förpassas till vinden för att ev återanvändas av någon när det blir vintagestatus på dojorna. Smala, trubbiga, höga och låga. Har jag haft dom skorna på fötterna? Måste anstränga mig för att minnas. Det känns skönt med  denna gallring som kommer att få sin fortsättning, som det känns.

HÄR skulle en bild placeras var det tänkt. En bild som visar den förskräckliga skosamlingen. Den är kanske så avskräckande så att den censureras av Blogger. Trots otaliga försök vägrar datorskrället publicera. "Avvisad av servern" lyder beskedet.Nu ger jag upp. Jag har försökt allt vill jag lova och försöken har ackompanjerats av ramsor och det var inte på bolibompadialekt vill jag tillägga. Nu ska jag lugna ner mig.

Nu sticker jag på lunchdate till Sigtuna. Snackmys med Åsa över en stor räkmacka, det är grejer det.

9 kommentarer:

 1. Tack för en trevlig och sandfri räkmacka....hi hi hi kram från anonyma ÅSA Ö.

  SvaraRadera
 2. Jag har också sorterat bort en hel hög med skor.
  Jag håller med dig - hur har jag kunnat gått i de här skorna.
  Jag har lämnat mina till Röda Korset. Och det var fina skor. Hoppas de kommer till glädje för någon som bara har en 50-lapp till nästan nya skor.
  Jag vet inte vad det är med blogger. Ganska tröttsamt att kommentera. Jag måste logga in stup i ett - och ingen bock i rutan då blir jag anonym.
  Räkmackor är gott. Jag ska på tjejmiddag ikväll.
  Alltid lika spännande vad vi blir bjudna på.
  Ha det bra.
  Kram Viola

  SvaraRadera
 3. Lycka till i joggingspåret! Jag hämtade mina inlägg och skor igår.
  trevlig helg

  SvaraRadera
 4. Tack Kajsastina. Nu leker livet igen. Nja, jag vet att det finns så mycket annat att glädjas över - också. Jag är troligen mer beroende av fysisk aktivitet än jag trott. Trevlig helg till dig också.

  SvaraRadera
 5. Viola, Röda Korset ska få en försvarlig laddning skor och kläder denna vår. Ibland blir jag frestad att köpa tillbaka något plagg men jag håller i mig.
  Tjejmiddag, ett löftesrikt ord, hoppas du fick smörja kråset.
  Trevlig långhelg!

  SvaraRadera
 6. Åsa, nu har vi gnisslat tänder klart. Klart vi vill äta sandfritt och det blev ju bra till slut.
  Och trevligt som vanligt i ditt sällskap.
  En fin helg till er båda.

  SvaraRadera
 7. Vi är tydligen många som har samma bekymmer! Jag rensar för fullt. Bara att inse att man måste lyssna på kroppen...
  Kolla här: http://beppansallehanda.blogspot.com/2011/05/dagens-fynd.html
  Jag har äntligen hittat hem! Skor som är mjuka och sköna så jag kan gå som jag vill - och det brukar bli mycket.

  SvaraRadera
 8. Det här med vad man har på fötterna... Det kanske beror på att vi samtliga är en samling äldre (ursäkta) damer som plågat de stackars fötterna med finskor av de mest konstiga modeller under många års tid. Jag har nog klarat mig tämligen bra, på grund av det jobb och den fritidssysselsättning jag haft. Mina nedersta delar är misstänkt lik Kalle Ankas och skorna får anpassas därefter.

  SvaraRadera
 9. Cici, precis min tanke. Det är mycket sko- och fotsnack i bloggarna. Och, visst har jag plågat mina arma fötter. Överrörlig med svaga ligament har jag pressat in fötterna i alldeles för små skor, för smala och för höga klackar. 10 cm klack var liksom standard och skorna satt på såväl på arbetstid som på danskvällar. Inte förrän efter barnens ankomst upptäckte jag att det fanns andra skor och sedan mitt motionsintresse på allvar vaknade blev det ju skor av en helt annan kaliber. Vansinnesåren hade tyvärr redan satt sina oåterkalleliga spår.
  Kajsa Anka skulle nog också känna igen sina fötter i mina.

  SvaraRadera