tisdag 24 maj 2011

Stora tystnaden

Nu har tystnaden intagit Laggahemmet. Lintotten är tillbaka hos föräldrar och storebror. Pappan hämtade honom i går eftermiddag och det sista han förmedlade var att han alls inte längtade hem. Hade jag utvecklat frågan hade jag säkert fått veta mera. Naturligtvis blev det mysigt att komma hem till familjen igen men jag tror också att det varit litet speciellt att få vara ensam om all uppmärksamhet och omtanke.

Men nu är det tyst och vi fick roa oss med vad som erbjöds vid frukostbordet i morse. Den sorgliga dokusåpan om vår monark bl a. Den blir bara mer och mer eländig med alla nya turer. Ja, så var det Bob Dylans 70-årsfirande. Tänk att bli såååååå gammal! När klockan var halv tio var alla morgonsysslor avklarade och jag tog en sväng till gymet för att testa min fot. Det kändes faktiskt helt OK så jag när en liten förhoppning att jag kanske kanske kan börja springa igen. Först måste i alla fall konditionen och styrkan tillbaka.
Jag känner mig i alla fall tillfreds med utvecklingen och väldigt varm om hjärtat när jag minns veckan som gått.
Tänk så mycket glädje och energi de små förmedlar.

I fredags blev det heldag på Skansen. 40 min med tåg är ju bara det en upplevelse och kräver naturligtvis matsäck.

Mellan allt spring mellan djurhagar och hägn, glass och pannkakor blev det ett par åkturer med slänggungskarusellen.


De lustiga och orädda lemurerna återvände vi till innan vi tog spårvagnen till Centralen. Vi hann med en hel del men mycket fanns kvar att göra. Det kändes bra att få dröja kvar vid det som fångade intresset och Skansen, ja den finns ju kvar för nya besök.

4 kommentarer:

 1. Förstår att ni haft kul ....man vill ju att barnbarnen ska tycka det är skoj att vara med farmor/mormor. var själv barnvakt hela freda´n till Dexter då dagiset hade stängt.

  SvaraRadera
 2. Varje barnbarn borde få komma till sina far- eller morföräldrar ensamma och skämmas bort, då och då. Jag förstår att ni har haft en trevlig tid, men jag vet också att det kan kosta på en del. Så ni får väl pusta ut nu tills nästa barnbarn vill ha semester hos er.

  SvaraRadera
 3. Åsa, visst vill man ju att barnbarnen ska trivas. Så mysigt för er att få umgås med Dexter en hel dag!

  SvaraRadera
 4. Jag tror som du Cici att det är viktigt för barnbarnen att ibland kunna få bli riktigt ompysslad, sedd och bortskämd utan konkurrens från syskon. Visst är det full fart med de små men jag tycker faktiskt att mycket annat kan vara mycket mer påfrestande.

  SvaraRadera