onsdag 7 juli 2010

I lintotteland

Inga bilder kan jag leverera. Tog inte med anslutningskablar men skriva kan jag, för datorn är med.
Intensiva dagar får jag via mina personliga tränare, de två lintottebröderna. De har blivit äldre och därmed ännu mer uthålliga och nattrutinerna har senarelagts. Farmor har också blivit äldre men med motsatt effekt. What? Hur blev det så?
Dagarna är varma, varma och nätterna likaså. Därtill ljusa och sömnmönstret blir rubbat. Morgnarna känns som efter en transatlantisk flygtur, men efter ett par glas vatten och lintottekramar välkomnar jag dagen.
Vi badar i den närbelägna sjön, spelar golf och cyklar. Äter jordgubbar och glass och bygger lego och när föräldrarna dyker upp, dyker farmor ner....i en bok eller joggingskorna.

Dagens rätt: Dansa min docka medan du är unger.......

8 kommentarer:

 1. Låter som en härlig tillvaro.
  Men det gäller att hushålla med krafterna....var med mina två lintottar igår och det är inte klokt vilken energi dom har...inte påverkas dom lika mycket av det varma vädret...nä dom springer bara några gånger genom vattenspridaren....

  SvaraRadera
 2. Är du kvar i Stockholm fortfarande eller har du hamnat längre norrut nu? Kanske i mina trakter till och med?
  Nej nog är orken på en annan nivå när man blivit ålderspensionär jämfört med då man hade egna småbarn. det kan nog vara lagom att ha dom så där på halvtid.

  SvaraRadera
 3. Inger, det är ju härligt att umgås med de små men visst har vi olika energibehov och även-nivå.

  SvaraRadera
 4. Jag jobbar mig norrut Cici. Nu är jag i Sundsvall och maken ansluter i morgon. Sedan bär det norrut mot Staan!

  SvaraRadera
 5. Låter härligt - lintotteland. Ta vara på tiden med de små, de växer fort och då är det ofta kompisarna som kommer först, om än farmor är bra ibland - här är det mina bullar som drar.
  Jag har börjat blogga igen och riktigt roligt att läsa andras inlägg. Jag ska läsa fatt din och se vad du hafr för dig.
  Ha en bra dag i morgon också. Solen har visst tänkt stanna några dagar. Dina aktiviter låter härliga.
  Kram Viola

  SvaraRadera
 6. Viola, välkommen åter med bloggandet. Jo, jag vet ju av erfarenhet att tiden går alltför fort. Vissa dagar och tillfällen borde kunna konserveras. Jag har ju en snart 18-årig sonson och då är det naturligtvis ett annat slags umgänge, dock inte mindre angenämt. Men som sagt mycket annorlunda.

  SvaraRadera
 7. Vaaa ska du till Staan??? Säg inte att du ska vara här vecka 28!!! Då ska jag bege mig ännu längre norrut.....är du kvar den 19:e måste du höra av dig och allra helst komma på visit.

  SvaraRadera