torsdag 15 juli 2010

Nio timmar i bilen

Nio timmar behövde vi för att åter beträda uppländsk mark. Då åkte vi Skellefteå-Uppsala med endast intags- och utsläppspauser. Några bilder från Staaan blev det endast i makens kamera och den är för tillfället ur bruk, eller inte kameran, utan datorn, makens. Ni hänger med va?
Bildbevis från veckan med lintottarna kan jag i alla fall presentera. Här Legobygge på en av husets byggplatser. Inalles tre liknande kunde vi växla mellan.

Golfkurs med entusiastiska deltagare, mer eller mindre koncentrerade. Varmt? Jodå.

Här svalka. Få se, hur ska flytetyget sitta. Provar så här. Yngsta totten busar till det.

Det gör även stortotten. Trots värmen i luften är det gott med badlakansmumifiering.

Till badet cyklar tottarna och farmor fick ta apostlahästarna. Nerför backen till cykelbanan måste man leda cykeln när man är liten. Tråkigt och onödigt i lintottevärld. Tänk bara vilken fart man skulle kunna få!

Denna trotjänare står i tottefamiljens fönster i öster och håller på att blomma ihjäl sig. Pssss, lova att inte berätta, men jag kollade i ett obevakat ögonblick om det var en fejk. Nej, livsens levande.

Dagens rätt: Borta bra men att komma hem är också bra

3 kommentarer:

  1. Synd att det inte var några "riktiga" ansiktsbilder på Sundsvallsbarnen......men det kanske kommer från husbondens kamera?

    SvaraRadera
  2. Nej Åsa, ansiktsiktsbilder kommer aldrig att visas på barnbarnen i min blogg. Det är ett medvetet val. Maken och hunden är tillfrågade och har inget emot det. Barnbarnen får bestämma när de blir vuxna.

    SvaraRadera
  3. Glömde, jag kommer heller aldrig att nämna vare sig barn eller barnbarn vid namn.

    SvaraRadera