onsdag 18 augusti 2010

Äntligen...

Äntligen regn. Jag tycker om regn, jag tycker om vatten. Jag är fisk, född i fiskarnas tecken. Jag tycker om fisk och skaldjur. Jag har simhud mellan tårna. Nej, skoja bara. Det har jag inte.
Vi har haft det alldeles för torrt för att det ska vara nyttigt. Ingen svamp och dammiga växter. Nu regnar det och det känns bra. Jag vill inte ha höstregn och rusk. Jag vill naturligtvis inte det. Det ska vara sommarregn under någon dag och helst natt och sedan ska det vara sommar igen.
Regnmolnet har jag hittat på Google.

Denna bild är däremot min egen. Den är från en snorkelutflykt i Thailand. Jag fick verkligen smak för och lust till snorkling. Vilket liv som döljer sig under vattnet! Massor av bilder tog vi och någonstans i min lilla platta dator finns dom, märkligt att dom ryms. Jag borde ta mig an och sortera förstår jag. Tiden vill liksom inte räcka till. Inte nu i alla fall. Nu ska jag passa på och ta ett joggingpass och sedan ska jag sätta mig ned och pilla bort klisterlapparna på frukten jag köpt. Vem sitter och klistrar dit dom? Och varför? Bra svar, någon?

Dagens rätt: Som fisken i vattnet

15 kommentarer:

 1. Frukterna är säkert genmanipulerade. De "föds" nog med klisterlapparna på.
  Ja, motion är bra, det är nyttigt för både kropp o själ.
  Jag motionerar också (oregelbundet) och du märker ju hur nyttig jag är. :-)

  SvaraRadera
 2. Vi skulle också behöva en skvätt, eller snarare ett ordentligt regn! Jag trivs att vandra i regn.
  Klisterlapparna är ju koder som avläses i kassan...viktigt som tusan....

  SvaraRadera
 3. Conny! Så är det naturligtvis. Frukterna är nog komna ur en klisterlapp. Bra att du motionerar men jag har inte fått någon uppfattning om du är nyttig eller o-.

  SvaraRadera
 4. Inger, dom klisterlappar jag suttit och pillat bort den senaste timmen har jag svårt att tro skulle kunna ge någon prisinformation. Bättre förslag, tack.

  SvaraRadera
 5. ...men så sa damen på Ica-affären när jag gnällde över lapparna....Tror du att hon ljög för mig????

  SvaraRadera
 6. Det finns faktiskt frukter som det sitter lappar på som inte är nån priskod. Det är såna lappar Ingabritt menar.

  SvaraRadera
 7. Visst är jag nyttig Ingabritt. Jag ger ju dig lite omväxling i vardagslivet. Du måste ju tänka lite, åtminstone litelite, eller pyttelite, innan du svarar på mina kommentarer.
  Jag bidrar till din tankeverksamhet alltså, och jag är jättestolt att jag kan hjälpa dig med det, eftersom jag är en hjälpsam person också.

  SvaraRadera
 8. Inger, klart att hon inte ljög för dig. Det finns säkert priskodlappar också.

  SvaraRadera
 9. Conny, både nyttig och hjälpsam. Jag är tacksam att jag fått upp ögonen. Jag har varit otacksam förstår jag nu. Jag ber om tillgift.

  SvaraRadera
 10. Jag förlåter dig så gärna Ingabritt.

  SvaraRadera
 11. vavvödådå...låt klisterlapparna sitta fast....

  SvaraRadera
 12. Jag uppfattar att de där smålapparna bara talar om vilket företag frukten kommer från. Rena rama reklamen alltså. Vilket jobb att märka varje frukt med något som bara retar konsumenten!

  SvaraRadera
 13. I-landsproblem med pillandet och egentligen ämnat att uppmärksamma företeelsen. Visst är det reklam och inget annat. Slöseri och fullkomligt onödigt.

  SvaraRadera
 14. Lapparna fyller tydligen en uppgift i alla fall. De är ju föremål för en diskussion.
  Intressant vilken potential en liten klisterlapp har.
  Det är nog bäst att du sätter tillbaka dem Ingabritt.
  Lapparna för människor närmare varandra. Det är nog därför de sitter där.
  Kanske borde vi alla ha en klisterlapp i pannan. En lapp som talar om vem vi är. Snälla människor kunde ha en grön lapp, elaka en röd, och de som är lite labila kunde ha en gul. Tror jag ska ringa patentverket...

  SvaraRadera
 15. Lysande Stickan, jag menar Conny. Har inte tid att skriva mer. Jag håller på att remontera klisterlappar.

  SvaraRadera