måndag 30 augusti 2010

Mittåt

Jag tar tillbaka det där med att sandalernas tid har passerat. Jag har blivit lycklig ägare av dessa makalöst sköna och funktionella dojs. Det är en utveckling av MBT-skorna och som bygger på samma prinicip. Man rullar sig fram på fotsulan som masaiindianerna. Dessa har ett bättre stöd för hålfoten och nu ska här rullas, hej och hå.

Hemkomna från Malmö och Köpenhamn kunde jag konstatera sandalfötter i majoritet. Själv hade jag knött in mina fötter i boots, hur klokt var det? Idag har jag ont i ryggen efter att ha suttit i fotgömmande ställningar. Nu är det läge för rullande sandaler.

Dagens rätt; Se på dina skor - andra gör det.

9 kommentarer:

 1. Ser nästan ut som mina behandlingsskor........

  SvaraRadera
 2. Sorry men jag har inte fotograferat dom......ännu!

  SvaraRadera
 3. Ser sköna ut....Ska du rulla dig i form till Tjejmilen???

  SvaraRadera
 4. Nja Inger, detta är tyvärr inget för TM men sköna är dom och skonsamma för muskelfästen och leder.

  SvaraRadera
 5. Sköna skor är guld värd. Har förstått att du tränar för tjejmilen, jag ska hålla tummarna.
  Läste ditt förra inlägg om svamp. Barn gillar att lära sig om svampar. Mina pojkar har lärt sina barn. Jag hade barnbarn med mig i skogen. Det var så trevligt att plocka men de vägrar att äta svamp.
  Keam Viola

  SvaraRadera
 6. Tack Viola för tumhållningen. Ja för de flesta barn är väl plockandet roligare än att äta. Undantaget dock min dotterdotter. Hon rensar och steker med förtjusning, 9 år gammal.

  SvaraRadera
 7. Maken och dottern har skor med sån där rullsula och är väldigt nöjda vad jag förstår. Dottern köpte sina första i England för flera år sen.

  Ska du springa tjejmilen med tidtagning eller bara för skojs skull? Lycka till på söndag!

  SvaraRadera
 8. Cici, det blir 'Fun Run". Jag är glad att komma runt men visst har jag koll på tiden för min egen skull. Skorna är underbara. Dottern och jag köpte föregångarna MBT för många år sedan och när jag ska gå mycket i storstäder t ex är dom alltid på fötterna.

  SvaraRadera