lördag 11 juni 2011

Hur tänkte jag nu?

Mer än 30 grader varmt. Vad gör denna bloggerska då. Jo hon bakar bröd. Av deg som ska jäsa dragfritt. Hon bakar av en liter degspad. Hon pustar och stönar i värmen, men hon genomför projektet.


Och varför utsätter hon sig då för detta? Ja men så enkelt. Det låg två paket jäst i kylskåpet som snart skulle passera bästföredatum. Kasta jästen? Då svarar jag samtidsadekvat. I min värld finns det inte på kartan om du frågar mig eller hur?

Dagens rätt: Nybakt bröd, ha ha

8 kommentarer:

 1. Gott =) Bröd är jag svag för!

  SvaraRadera
 2. Så egendomligt. Jag är inte särskilt förtjust i att baka, men härom morgonen, då det var hur varmt som helst, ställde jag mig och bakade bullar!?

  SvaraRadera
 3. Hej Emma!
  Kul att du tittar in. Har kollat litet i din blogg och jag önskar dig lycka till av hela mitt hjärta.
  Jag är också svag för bröd, tyvärr är det ju inte alltid det bästa. Försöker blanda i nyttigheter och utesluta vitt mjöl.

  SvaraRadera
 4. Cici, skönt med en medbrottsling, eller vad man ska kalla tillståndet!

  SvaraRadera
 5. Man ska inte ta jobbet från bagarn.....Åsa Ö.

  SvaraRadera
 6. Ha ha ha - det där med jästen som inte får förfaras känner jag igen!!! Själv bakade jag inte i Ryssvärmen men jag oljade in altanen. 50 kvadrat stor. inte att leka med. Hjärnan var halvkokt efteråt. Hur tokig får man bli? Men jag hade ju bestämt att det var den dagens projekt och så fick det bli...

  SvaraRadera
 7. Beppan, precis så är det. Projekt startas för att genomföras. Om inte, varför skulle man då starta.

  SvaraRadera
 8. Åsa, vad jag än tar mig för snor jag ett jobb.

  SvaraRadera