torsdag 29 april 2010

Nu ni


Nu stundar nya tider och nya vanor. Hör här. I eftermiddag har jag varit på patomimteater i barnbarnets klass tillsammans med hennes mamma och dottersonen. Underbara andraklassare, lite blyga, lite prestationsvilliga, lite allvarliga men mest upprymda och glada. En rolig föreställning på temat stadens ljud. Klassen hade spelat in olika ljud i sta´n och sedan spelade de upp olika scener med ljuden som kuliss. Det var morgonruschen, trafiken, tåg, matservering, ambulans och kyrkobesök bl a. På väg ut frågade dottern om jag kunde svänga förbi hemma hos dom.

Sagt och gjort. Där förärades jag en kasse, som direkt hämtad från fina gatan i fina sta´n. Och innehållet var inte ett dugg längre ner på skalan. Krämer, krämer och mera krämer för ansikte och händer. Q-Med, mest känt för produkten Restylane, har även utvecklat en hudvårdsserie som bygger på samma verksamma substans, Hyaluronsyra som finns i Restylane.
Så nu gott folk ska jag plöja genom alla bruksanvisningar i tur och ordning så jag inte duttar för lite av det jag ska ta rikligt eller tvärtom. Serumet får bara tas var tredje dag. Gott att vara pensionär när det är så mycket att hålla reda på. Men först ska jag kasta tjärtvålen och Niveaburken. Synd att jag inte visste innan, då hade de fått gå på loppis.

Resultatet kommer att rapporteras genom före- och efterbilder. Jag förväntar mig allra minst mirakel, allt annat kommer att kännas som ett stort jäkla misslyckande. Jag kommer att bli sänkt i så fall, hör ni det.

Dagens rätt: Kräm, rätt och slätt

4 kommentarer:

 1. Va finns det medel mot det skrynkliga?

  SvaraRadera
 2. Det är nog bara Skumbananen som behöver så mycket "smörja".

  SvaraRadera
 3. Just det Åsa. Hjälper mot bruna prickar står det på en förpackning. Avis, va? Pigor får hållas utan.

  SvaraRadera
 4. Inger, det finns medel mot allt. Tror jag.

  SvaraRadera