torsdag 1 april 2010

Skärtorsdag


Så är det Påsk. Efter en lång och skön frukost, tidningsläsning och morgon-TV och hundpromenader har vi ägnat en stund åt städning. Skär betyder ju ren, så vad kunde inte vara lämpligare än att rena hemmet. Inget större stök, bara litet trivselstädning.
Lite påskpynt har grävts fram ur gömmorna och maten är inhandlad. Trängdes redan igår med alla utsvultna stackare. Det kommer att rådas bot för det, vi hade alla överfyllda vagnar. Dessa eländen som blir större och större och allt svårare att manövrera. Kanske kunde man hitta på en ledad variant när man skall svänga mellan hyllorna.
Det regnar idag, tack för det. Det påskyndar snösmältningen.
En riktigt Glad Påsk.

Dagens rätt: Gräslök på väg upp i kryddkrukan.

5 kommentarer:

 1. Vilket roligt ord i din blogg "regnet påskyndar"........PÅSK...yndar.

  SvaraRadera
 2. Vilket roligt ord i din blogg "regnet påskyndar".....PÅSK yndar.

  SvaraRadera
 3. Ja och tog det dessutom 2 gånger

  SvaraRadera
 4. Tack, Ingabritt! Emellanåt blir man så där melankolisk bara! Hoppas ni har en skön påsk! Här i Skåne är det ljuvligt väder idag, sol från en klarblå himmel och jag har har varit väldigt energisk, putsat fönster, både inhandlat och planterat penséer samt rensat ur det värsta skräpet ur rabatterna på framsidan! Nu får det vara nog för idag...ett glas vin nu, tack! Och en stunds njutning av sista solstrålen på min terrass för idag! Kram till er!

  SvaraRadera