onsdag 12 maj 2010

Hej från Hurry


Nu är ni väl nyfikna hur det gått för mig idag. Yes, yes, jag fixade det. Ingen tratt och kulorna i behåll. Bra gjort va? Hälsar Hurry.

Husse lämnade i morse enligt plan. Vi var litet påverkade bägge två under förmiddagen och valde olika strategier. Husse sov och matte sprang en runda i spåret. Så hade vi bestämt oss för att passa på att göra litet hundfrisaker. Shoppa, fika osv i sta´n. Men först lite lunch på uteplatsen. Precis när vi ätit klart ringer veterinären. Hurry hade fått en allergisk reaktion av sövningsmedlet och man avbröt. Han hämtade igen sig snabbt och han hade inte hunnit få i sig så mycket. Nu var han lite slö men ingen fara på taket. Vi diskuterade litet fram och tillbaka, skulle dom få prova med en annan John Blund-medicin eller skulle vi ta prostatabesvären vartefter dom kom. Vi fick i alla fall löfte om att hämta honom på em. Först skulle han övervakas på IVA.
Så, shopping enligt plan. Växter, växter och jord och mera jord. Själv provade jag skor i mängder, inga som var sköna nog. Så satt vi på ett utecafé och drack kaffe och åt morotskaka, tittade på ungdomarna på cykel. Alla studenter cyklar, kors och tvärs, på trottoarer och över rabatter. Alla har så bråttom hem till studiekammaren. Så måste det väl vara. Fort går det i alla fall.
Maken blir så inspirerad så han går sta och köper sig en ny hoj med tillbehör, och den tillbehörslistan var inte kort.
Så blev det dags att hämta den lurviga på fyra ben och bege sig hemåt. Han är litet trött, men inte tröttare än att han hämtade sin boll och kollade om det fanns någon lekkompis. En stor bit leverpastej och en kycklingkorv har han fått. Det enda som nu påminner om dagens eskapader är ett litet bandage om frambenet, där han fått dropp. Nu finns en ny plan. Han ska få tablettbehandling 2 ggr/år som påverkar prostatan men i övrigt inte påverkar manligheten. Hurra säger Hurry!

Dagens rätt: Finns det liv finns det hopp

4 kommentarer:

 1. Cykel i stället för husvagn.......Husbonde hur tänker du? Cykelkärra till Harry också???? Roligt att vovven är på bättringsvägen. Nu har vi dragit ihop ett gäng husvagnsentusiaster....Rättvik....Dalhalla.....Kalle Moreus....augusti....då invaderar vi Rättviks Camping.

  SvaraRadera
 2. Låter kul med husvagnsturné. Cykelkärra till Hurry köpte vi för två år sedan. Han trivs som fisken och sitter och tittar ut genom fönstren.

  SvaraRadera
 3. Huvudsaken är väl att veterinärerna var uppmärksamma och att det slutade väl.

  SvaraRadera
 4. Det är helt rätt Cici. Vi är nöjda alla tre. Slutet gott allting gott.

  SvaraRadera