lördag 8 maj 2010

Nya vyer

En lång och skön frukost och intressanta diskussioner med maken får mig att tänka om. Tänk vad det är nyttigt med tydlighet. Det finns ju ofta flera sätt att se och tänka. Mitt och alla andras, dom som tänker fel.
Nu har vi också definitivt, åtminstone för i år, avvecklat husvagnsplanerna. Det blir andra investeringar i stället. Bilden ovan och bilderna som följer är från Thailand i julas. Här visar vår chaufför på sightseeingturen var vi bäst ska bosätta oss.Underbara blommor och växter, vardagsmat där nere. Dyra i krukor hos oss.

Naturen skapar märkliga blickfång. Vid sådana tillfällen som denna resa, är vi glada för digitalkamerans möjligheter. Vi behövde bara spara på batteri för dagen.

Här justeras cyklopet. Jag fick lära mig mycket om denna ädla konst under denna resa. Nu längtar jag tillbaka till vattnet. Vår lilla tripp till Turkiet kommer förhoppningsvis att innebära möjlighet till snorkling. Det är i alla fall vad turistmålet lockar med i reklamen.

Dagens rätt: Vad rätt du tänkt, vad du i kärlek vill...........

7 kommentarer:

 1. Ska ni åka till Turkiet eller bosätta er i Thailand......det var lite båda att undra över.
  NÄR VAR HUR
  Kram på lördagsem. Nu ska jag på Hörnan träffen. Maria en av mina längst anställda kommer hit en timme innan för hon ville gratta mig.

  SvaraRadera
 2. Åsa, har du glömt att vi åker till Turkland första veckan i juni för att sola Bosses ben.
  Bosätta sig i Thailand, tja, vi vet i alla fall ett bra ställe nu.
  Kram själv och ha så trevligt på Hörnan.

  SvaraRadera
 3. Ja ni gör ju som ni vill...tydligen. Själv skulle jag inte välja utlandet (utom Norge) ej heller husvagn (igen) nä en stuga i skogen är vad som lockar mig, gärna med en älv intill. Ja precis som vi har det sommartid. Guuuu va tur!

  SvaraRadera
 4. Inger, vi glömde ju fråga dig. Sorry! Nej Norge, lockar inte mig, men jag gillar språket. Hurtigrutten skulle vara en upplevelse och kanske Svalbard, men njjjjjet. Stugan i skogen bor vi ju i men vi saknar älven förstås. Jag är nog rätt förtjust i att se mig omkring ibland. Guuu va tur för mig.

  SvaraRadera
 5. Tänk vad vi är lyckliga!!!!

  SvaraRadera
 6. Ja visst är det tur att vi är så olika. Då kan dom som gillar att resa göra det och komma hem med en massa fina bilder att visa på bloggen. Och dom som vill bo vid älven får skryta med sin fiskfångst.

  SvaraRadera
 7. Håller med er Cici och Inger. Lycka är att var och en får va´ och leva som den vill. Vive la difference!

  SvaraRadera