onsdag 26 maj 2010

Thailandshimmel


I går kväll fick jag rycket och skulle försöka göra denna blogg litet mer ljus, inte symboliskt utan faktiskt, ville göra något åt lay-outen. Satt i halvmörkret och trixade och donade och allt slutade i totalkaos. Skärmen flimrade och jag med den. Ett kanonmigränanfall fick mig att snabbt lämna datorn och lägga mig på soffan.
Tillbaka från flimrets värld, återgår jag med huvudet värkande och ett lätt illamående, till, just det. Datoreländet. Resultatet blev ett återställande men med havererat sidofält. Arkiv och följare har jag inte ännu på plats. Ska vänta med det någon dag och ägna mig åt mer uppbyggliga saker. Städa kylskåpet och vika tvätt.

Vad har nu kortet från Thailand med detta att göra. Just det, ingenting alls. Ville bara ha något vackert att visa och med den oordning som råder i mitt bildarkiv är det inte lätt.

Dagens rätt: Bättre att göra något även om det inte blev som tänkt sig.

3 kommentarer:

 1. Stackars dig! Jag känner igen det där med värkande huvud och lätt panikstämning när det inte går som man vill med datorn, när man börjar ana att man gett sig in i något man inte behärskar. Men du kan ju skriva inlägg och få kommentarer och det andra fixar du så småningom.

  SvaraRadera
 2. Krya på dej min vän!
  Det enda positiva med att ha ont i huvudet är att det bevisar att man har något där....

  SvaraRadera
 3. Tack Cici och Inger för glada tillrop. Jag är inte tålamodets riddare. Jag lär mig mer och mer om mig själv och ibland måste jag ta konsekvenserna av mina insikter. Så, nu ska jag inte göra något alls åt bloggen annat än återställa.

  SvaraRadera