tisdag 11 maj 2010

Tack för en vanlig dag

När barnbarnen är på besök lever Hurry upp. Han är ju helt övertygad om att dom kommit för hans skull och det första han gör är att hämta favoritbollen. Om dom sedan vill busa med varandra blir Hurry litet fundersam. Vad gör dom egentligen. Jag är ju här, kom och lek med mig i stället.

En nyduschad hund gör mig nu sällskap i soffan. Han är inte bara duschad, han är desinficerad. En helt fel lukt slår emot mig. Det är inte Hurry-lukt. Den sticker litet för rent och ger inga positiva associationer. I morgon är ju dagen D, eller K som i knipsa kulor. Redan 8.15 ska han vara på sjukan och så får vi se om det blir hämtning samma dag eller övernattning.

Husse har varit i Örebro för att hämta nya bilen och kom hem med en lånebil. Det var något med tekniken som skulle ses över. Det är ju så mycket high-tec nuförtiden och ju mer det är desto mer kan fallera. Tror jag i alla fall. Nu ska jag få en egen nyckel som ska programmeras för mig och mina inställningar, ryggstöd, nackstöd, säte, favoritradiokanal och jag vet inte vad. Vad händer om jag tar fel nyckel och sitter med makens långbens- och ditorygginställning. Inte tror jag att det är en kvinna som ligger bakom denna utveckling. Jag har inga problem med att ställa in detta manuellt.

En tur till doktorn har jag gjort idag. Har haft en del födelsemärken som jag tyckt ändrat färg och form och jag tycker att det är litet olustigt att inte visa upp dom för expertisen. Det är gjort nu och jag fick inte bara lugnande besked. Dom är borttagna med laserkniv. Varje märke bedövades, aj, aj ont ont. Sedan kom laserkniven. Inte så ont. Men nu, nu är det jäkligt ont på 15 ställen!!!!!!Undrar just hur natten blir. Ont och Hurry-våndor.

Dagens rätt: Ta inte ut något i förskott

7 kommentarer:

 1. Men snälla söta...stackars dej!
  Inte kul att ha ont, men bra att bli av med det "onda".
  Grattis till nya bilen.
  Men kom ihåg ( mitt motto...) Inte bilen under milen= bra miljötänk!
  Hoppas du får en smärtfri natt!
  Stackars Hurry....V-A:s voffsing (Loffe) drabbades av samma ingrepp förra veckan, men viftade på svansen lika livligt, idag, ändå!
  kanske inte så farligt för manfolk att bli av med kulorna...???

  SvaraRadera
 2. Då håller jag tummarna för att det går bra för Hurry i morgon, och att du får sova i natt trots alla femton onten och Hurry-ängslan.

  Jag gillar inte nya bilar, jag blir alldeles för ängslig att det ska bli en repa eller buckla på den. Hellre då en som har ett par år på nacken (eller bättre: lacken). Men det är jag det. Du kommer säkert trivas med så mycket finesser. Jag tycker det var nyss som det var väldigt nymodigt med fönsterhissar!

  SvaraRadera
 3. Inger, det förstår du väl att under milen tar jag joggingdojsen eller MBT-skorna. Vintertid tar jag mig fram i andörja. Ja, inte tror jag att han kommer att sakna kulorna, Hurry alltså, men jag är så blödig när jag tänker på att han ska sövas och kanske ha ont när han vaknar. Uj uj jag glömmer nästan att det är jag som har ont nu.

  SvaraRadera
 4. Tack för tumhållningen Cici. Det känns gott med välvilja. Ja, visst är det alldeles nyss man slutade veva ner rutan. Tänk bara uttrycket, veva ner rutan. Vad säger man egentligen nu?

  SvaraRadera
 5. Tryck...kanske...Låter inte lika läckert tycker jag. Veva det va grejer det!

  SvaraRadera
 6. Jag, som vevat ner rutan längre än jag tryckt, jag säger nog veva ner ibland, när jag tänker efter.

  SvaraRadera
 7. Det är lite grann som att man "skruvar ner" ljudet på tv:n med fjärrkontrollen. "Tryck ner" låter inte alls något bra.

  SvaraRadera