lördag 29 maj 2010

I natt kom jag på...


att det faktiskt bara är ett par dagar tills jag ska vara resklar. Ingen panik men, en del måste ju fixas för att resan ska bli det den är ämnad att vara.

Vi åker till Alanya kl 07.00 på onsdagmorgon så alltså måste allt vara klart på tisdag kväll och hunden överlämnad till reservmatte. Det är underbart att veta att Hurry har det så bra där och har sällskap med två söta dvärgschnauzertöser. I vanlig ordning löper en av dem så Hurry får sitta utanför hennes bur och skrika ut sin längtan. Han vet inget ännu, men snart nog så...........

Förmiddagen bjuder på regn och mulen himmel. Vi har försökt oss på en promenad men Hurry ogillar att bli blöt om den rakade magen så den turen blev kort och innebar bara det nödvändigaste.

Husse står utanför ICA i Knivsta och skakar insamlingsbössa. Insamling av pengar för utrotande av polio. Två timmar ska han stå innan han får avlösning. Under tiden har jag lagt fram allt jag ska ha med mig till resan så nu är jag klar. Så onödigt att uppta nattens timmar med det.

Kortet ovan är taget 2008 från vår balkong på Sardinien.

Dagens rätt: Inte många lever idag, vi förbereder för att leva i morgon.

12 kommentarer:

 1. Packa är något jag drar mig för in i det sista, vilket är dumt. Du verkar klokare.

  SvaraRadera
 2. Tur att husbonden fick avlösning på bösshållaren
  så att det inte var ut....... hi hi hi
  Vaffö har du inte berättat om Turkietresan!!!!!

  SvaraRadera
 3. Ja, du har gjort en helt riktig analys kära Cici. Här är en som är mycket klok.
  Skämt åsido.
  Med piska och morot kommer man långt.

  SvaraRadera
 4. Åsagåsa lilla piga. Visst har jag förtäljt om denna lilla tripp. Eller har det varit under datorhaveriet? Du kan i så fall läsa tillbaka i bloggen.

  SvaraRadera
 5. Då läser jag baklänges......

  SvaraRadera
 6. Men stackars dig ska du ut och svettas....

  SvaraRadera
 7. Ha ha Inger. Det är syndast om mig i hela världen.
  Ingen skuggchans så långt ögat kan nå.

  SvaraRadera
 8. Ja, jisses, jag är såååå avundsjuk! Jag vill också åka till sol och värme! Här hemma är det 10 grader och regn dagarna i ända! Jag som har en förestående stundentfest att arrangera får snart lite smått panik över att alla gästerna förmodligen kommer att behöva utrustas med termoställ! ;D
  Dagens rätt idag är så rätt, så rätt...varför lever inte fler idag??? Jag gör det...dessutom så som jag själv vill! Kramisar och förhoppningar om en ljuvlig semester (fast synd att ni inte kan komma hit!)

  SvaraRadera
 9. Allvarligt....än hinner du väl avboka???

  SvaraRadera
 10. Carina, det kommer snart värme till dig också. Har beställt en kanondag till Emil.Så härligt att du funnit din livsmelodi.

  SvaraRadera
 11. Inger, det är för sent, för sent, för sent. När jag gick in på nätet tryckte jag fel. Det blev en resa till.

  SvaraRadera
 12. Men guuu så hemskt! Kan du inte skicka någon annan????

  SvaraRadera